«Останні місяці напряму зв’язуюсь»: у країнська каратистка Терлюга розповіла, як підтримує збори на ЗСУ

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
200
0 голосів
«Останні місяці напряму зв’язуюсь»: у країнська каратистка Терлюга розповіла, як підтримує збори на ЗСУ
Анжеліка Терлюга, фото: Google
Українська каратистка Анжеліка Терлюга розповіла, як підтримує благодійні збори на ЗСУ. Терлюга заявила, що разом з чоловіком намагається постійно допомагати військовим.

Українська каратистка Анжеліка Терлюга розповіла, як підтримує благодійні збори на ЗСУ.

«Скажу, що в перший рік війни хаотично кидала з того, що можу. У нас в карате не такі великі призові як в тенісі, наприклад, де махнув ракеткою і вже 10-12 тисяч євро маєш. У карате за перше місце в прем’єр-лізі отримаю тисячу євро.

Але щодо нашого з чоловіком бюджету, порівняно з тим, що ми заробляли, то були немаленькі гроші. Останні місяці напряму зв’язуюсь з військовими, дізнаюсь про їх потреби та підтримую їх. Це ефективніше. У нас, наприклад, є друзі в батальйоні «Стугна». Вони постійно в гарячих точках. Бачу їх збори – доначу», – сказала Терлюга в коментарі для Думська.

  • Бронзова призерка ЧС-2023 з карате Терлюга раніше розповіла, що наразі не планує брати участі у чемпіонаті світу 2025 року. 
  • Раніше президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко звернувся до українських вболівальників в день другої річниці з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну.