«Мій вибір – робити все можливе для підтримки України»: Шевченко – про другу річницю повномасштабної війни

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
149
0 голосів
«Мій вибір – робити все можливе для підтримки України»: Шевченко – про другу річницю повномасштабної війни
Андрій Шевченко. Фото: Google
Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко звернувся до українських вболівальників в день другої річниці з моменту повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Андрій Шевченко звернувся до українського народу з приводу другої річниці з моменту початку повномасштабної війни російської федерації та України:

«Рівно два роки тому ми прокинулися від страшних новин. Тоді весь світ здригнувся від нахабності ворога та відчув біль України. З того дня й до сьогодні світ бачить нашу незламність та боротьбу. Тисячі представників футбольної родини приєднались до лав ЗСУ. Вони виборюють наше майбутнє разом з іншими захисниками та захисницями.

З першого дня повномасштабного вторгнення мій вибір – робити все можливе для підтримки України та заради спільної перемоги. Пишаюся бути з вами в одній команді. Разом переможемо. Слава Україні», – сказав Шевченко у відео, яке виклали на інстаграм-сторінці УАФ.

  • 25 січня колишнього тренера збірної України за підсумками звітно-виборчого Конгресу було обрано президентом Української асоціації футболу.
  • Андрій Шевченко став шостим президентом УАФ (раніше ФФУ) в історії. Раніше цей пост обіймали Віктор Банніков, Валерій Пустовойтенко, Григорій Суркіс, Анатолій Коньков та Андрій Павелко.