«Було важливо, щоб гравці могли витримати темп»: тренер збірної України підвів риску під турніром в Угорщині

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
297
0 голосів
«Було важливо, щоб гравці могли витримати темп»: тренер збірної України підвів риску під турніром в Угорщині
Дмитро Христич. Фото: ФХУ
Дмитро Христич в цілому залишився задоволеним виступом збірної України на турнірі в Угорщині, хоч він визнав, що над обороною треба попрацювати.

Головний тренер збірної України з хокею Дмитро Христич підвів риску під меморіалом Тамаша Шаркозі в Будапешті, де синьо-жовті посіли друге місце.

За словами наставника національної команди, він залишився задоволеним виступом на даному турнірі:

«Збір відбувся так, як запланували, все на рівні. Виступ задовільний, суперники були серйозні, ми почувалися непогано. Посіли друге місце серед команд, які виступають у Дивізіоні 1A. Змогли грати на тих швидкостях, які запропонував суперник, на рівні з командами Дивізіону, куди ми хочемо вийти».

Христич також розповів про те, які цілі він ставив перед командою:

«Мені було важливо, щоб гравці могли витримувати темп команд вищих дивізіоном протягом трьох матчів за три дні. Задачу виконано».

Головний тренер збірної прокоментував той факт, що за два стартові матчі команда пропустила дев'ять шайб:

«Проблеми в обороні пов'язані зі швидкостями, які вищі, ніж у чемпіонаті України. А у нас більшість гравців з нашого чемпіонату, тому для нас це серйозний результат. Звичайно, ми незадоволені, що пропустили 10 шайб, але змогли забити 9. А в тому ж матчі з Італією зіграли на нуль в основний час».

Наостанок у інтерв'ю sport.ua Христич розповів про те, який стиль гри він хотів би бачити від своїх підопічних:

«На першому місці – оборона. У нас не було повністю укомплектовано три пари в захисті, плюс потрібен ще один додатковий гравець. А дев'ять закинутих шайб за два перші матчі – це результат атаки, де гравці показали, що вони спроможні демонструвати індивідуальний рівень».