Збірна України програла словенцям: вирішальна шайба влетіла за півтори хвилини до кінця матчу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
289
0 голосів
Збірна України програла словенцям: вирішальна шайба влетіла за півтори хвилини до кінця матчу
Збірна України з хокею. Фото: ФХУ
Збірна України тричі в матчі зі Словенією відігравалася, але для перемоги у грі меморіалу Тамаша Шаркозі цього не вистачило. Синьо-жовті зазнали першої поразки на турнірі.

10 листопада збірна України з хокею провела другий матч на меморіалі Тамаша Шаркозі в угорському Будапешті. В суперниках була команда Словенії.

Саме балканський колектив краще розпочав стартовий період, провівши першу шайбу вже на четвертій хвилині матчу. Втім, недовго словенці були в лідерах. Не встигла стрілка секундоміра зробити повний оберт, як синьо-жовті зусиллями Захарова зрівняли рахунок.

За три хвилини збірна України пропустила вдруге і з рахунком 2:1 на користь словенців закінчився перший період. В середині другої двадцятихвилинки підопічним Дмитра Христича втретє довелося виймати шайбу з воріт, але синьо-жовтим вдалося перевернути хід поєдинку.

За хвилину після третьої шайби словенців Трахт скоротив відставання, а вже під кінець другого періоду Пересунько вирівняв становище. Рахунок 3:3 тримався до середини третього періоду, коли команди обмінялися шайбами.

А вже наприкінці матчу словенці провели п'яту шайбу, яка і стала переможною для них у даному поєдинку.

Хокей. Меморіал Тамаша Шаркозі. Другий тур.

Словенія – Україна – 5:4

Шайби: Урукало, 03:22 – 1:0, Захаров, 04:16 – 1:1, Капел, 07:37 – 2:1, Торок, 28:02 – 3:1, Трахт, 28:51, Пересунько, 34:34 – 3:3, Капел, 46:58 – 4:3, Бородай, 48:10 – 4:4, Чосич, 58:30, – 5:4.