Сокіл переміг херсонський Дніпро: досвідчений форвард киян оформив дубль

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
556
0 голосів
Сокіл переміг херсонський Дніпро: досвідчений форвард киян оформив дубль
Роман Благий. Фото: ХК Сокіл
Сокіл здобув переконливу перемогу в стартовому матчі п'ятого туру чемпіонату України з хокею проти херсонського Дніпра та залишився на лідируючих позиціях.

18 жовтня у київському Палаці спорту стартував п'ятий тур чемпіонату України з хокею. Відкрили його поточні лідер та третя команда – Сокіл та Дніпро з Херсона відповідно.

У стартовому періоді спостерігалася запекла боротьба, яка не дозволила обом колективам відзначитися шайбами у воротах однієї одної. Рахунок було відкрито зусиллями нападника Сокола Романа Благого аж у середині другої двадцятихвилинки.

На початку третього періоду форвард подвоїв перевагу столичної команди та записав до свого активу другу шайбу, а ще за трохи менше ніж п'ять хвилин Сокіл скористався більшістю та забив втретє.

Втім, буквально за 20 секунд після цього взяття воріт херсонський Дніпро відповів своєю шайбою. В середині третього періоду Сокіл встановив остаточний рахунок матчу – 4:1 на свою користь.

Хокей. Чемпіонат України.

Сокіл – Дніпро (Херсон) – 4:1

Шайби: Благий, 30:58 – 1:0, Благий (Захаров + Ромашенко), 41:10 – 2:0, Качан (Мазур + Толстушко), 45:56 – 3:0, Пойманов (Попережай), 46:13 – 3:1, Бородай, 52:40 – 4:1

  • Поки команди залишаються на своїх позиціях у турнірній таблиці: Сокіл продовжує лідирувати, а Дніпро – займати третю сходинку.
  • Втім, 19 жовтня у разі перемоги над Кременчуком херсонську команду з топ-3 може посунути Київ Кепіталз.