Сокіл переміг Кременчук: переможець матчу чемпіонату України з хокею визначився лише в булітах

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
233
0 голосів
Сокіл переміг Кременчук: переможець матчу чемпіонату України з хокею визначився лише в булітах
Сокіл – Кременчук. Фото: ФХУ
В центральному матчі чемпіонату України з хокею зустрілися чинні чемпіон та володар Кубка – Сокіл та Кременчук відповідно. Обидві команди по ходу зустрічі вели у рахунку, але лише в булітах кияни здобули два очки.

6 жовтня в матчі другого туру зустрічалися лідери чемпіонату України з хокею – київський Сокіл та ХК Кременчук. Перші є чинними чемпіонами, а другі – володарями Кубка, тож очікувалася напружена боротьба.

Початок гри був за Соколом, який забив шайбу, коли стрілка секундоміра лиш зробила повний оберт. Втім, кременчуцькі хокеїсти не збиралися поступатися та вже за трохи ніж п'ять хвилин зрівняли рахунок. 

Ще за 13 хвилин гості вийшли уперед, встановивши результат 2:1 на свою користь за підсумками першого періоду. Друга двадцятихвилинка також подарувала чималу боротьбу, але не подарувала шайб.

Господарі зуміли повернутися до гри лише в середині третього періоду, зрівнявши рахунок. Далі команди шайб забити не змогли і гра перешла у овертайми.

В них також колективи не виявили сильнішого і лише в післяматчевих булітах Сокіл здобув перемогу.

Хокей. Чемпіонат України.

Сокіл – Кременчук – 2:2 (1:2, 0:0, 1:0, 0:0 ОТ)

Буліти: 1:0

  • У фінальній серії минулорічного чемпіонату України зустрічалися саме Сокіл та Кременчук. З рахунком 3:2 перемогу святкувала столична команда.
  • 7 жовтня кияни в дербі зіграють з Тризубом, після чого готуватимуться до матчів Континентального кубка.
  • Кременчук ж 8 жовтня проведе поєдинок з Дніпром з Херсона.
  • У турнірній таблиці чемпіонату України Сокіл має п'ять очок і посідає перше місце. Кременчук має ж на бал менше і третє місце.