Київ Кепіталз розгромно переміг Тризуб: в матчі чемпіонату України було забито десять шайб

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
477
0 голосів
Київ Кепіталз розгромно переміг Тризуб: в матчі чемпіонату України було забито десять шайб
Київ Кепіталз. Фото: ФХУ
Черговий розгромний результат у чемпіонаті України з хокею! В київському дербі двох новачків Київ Кепіталз не помітив Тризуб та «переїхав» свого суперника з рахунком 10:0.

5 жовтня в матчі другого туру чемпіонату України з хокею зустрічалися дебютанти змагань – Київ Кепіталз та Тризуб. Обидві команди є столичними, тож на льоді київського Палацу спорту можна було спостерігати за київським дербі.

Втім, попри статус дебютантів, до матчу в статусі фаворита підходив саме Київ Кепіталз і вже в першому періоді зусиллями Кривоножкіна господарі відкрили рахунок. Далі з забитими шайбами довелося почекати до другого періоду.

Спочатку Черненко, а потім Панченко реалізували більшість та до восьмої хвилини другого періоду встановили рахунок 3:0 на користь Київ Кепіталз. Наприкінці другої двадцятихвилинки Куцевич забив четверту шайбу господарів.

В заключному періоді Тризуб геть посипався і пропустив шість шайб. Як наслідок, розгромна перемога Київ Кепіталз з рахунком 10:0.

Хокей. Чемпіонат України

Київ Кепіталз – Тризуб – 10:0 (1:0, 3:0, 6:0)

  • Головний тренер Київ Кепіталз Вадим Шахрайчук нещодавно залишив посаду тренера збірної України через те, що в нього виявили російський паспорт.
  • В першому турі обидві команди зазнали поразок: Київ Кепіталз програв херсонському Дніпру (1:3), а Тризуб – Кременчуку (0:7).