«Літо надворі, дуже велика спека. Важко грати»: тренер збірної України з хокею – про підготовку до відбору на Олімпіаду-2026

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
67
0 голосів
«Літо надворі, дуже велика спека. Важко грати»: тренер збірної України з хокею – про підготовку до відбору на Олімпіаду-2026
Дмитро Христич. Фото: Google
Головний тренер збірної України з хокею Дмитро Христич розповів про підготовку національної команди до кваліфікації на Олімпійські Ігри-2026.

У середу, 21 серпня, чоловіча національна збірна України з хокею дуже впевнено обіграла угорський клуб Дунайварош (4:0) у товариському матчі.

З 29 серпня «синьо-жовті» стартують у фінальній кваліфікації на зимові Олімпійські Ігри-2026. Там нашими суперниками будуть Франція, Латвія та Словенія.

Головний тренер збірної України з хокею Дмитро Христич розповів про підготовку національної команди до кваліфікації:

«Завдання було показати гру. Хоча це хокей влітку, але ми не маємо звертати на це увагу, повинні готуватися до дуже пристойних змагань, які на нас чекають. Вийшли показати себе, подивитися на наші помилки, щоб знали, над чим працювати.

Треба час, щоб всі гравці знайшли свою найкращу форму, в якій вони могли б бути у сезоні. Як я вже казав, літо надворі, дуже велика спека, 36 градусів. Важко грати, лід такий, в'язкий», – заявив фахівець в коментарі для ФХУ.

Наразі в збірної наступний запланований товариський матч з Угорщиною у неділю, 25 серпня.