«Це заважало нам грати від початку матчу»: головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Іспанією

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
7745
2 голоси
«Це заважало нам грати від початку матчу»: головний тренер збірної України прокоментував перемогу над Іспанією
Дмитро Христич. Фото: Google
У своєму четвертому поєдинку на чемпіонаті світу в Дивізіоні IВ національна збірна України переграла команду Іспанії (6:1). Головний тренер команди Дмитро Христич прокоментував результат.

Національна збірна України з хокею розгромила команду Іспанії (6:1) у своєму четвертому поєдинку в рамках підготовки чемпіонату світу у Дивізіоні 1B.

Головний тренер української команди Дмитро Христич прокоментував впевнену перемогу своїх підопічних:

«Ми налаштовували команду, що буде важко. Та всі ми люди – можливо, трохи з неповагою поставилися до суперника. Це заважало нам грати від початку матчу. Та я вдячний хлопцям, що знайшли все ж сили, перелаштувалися і в третьому періоді довели клас нашої команди.

Ми трохи дивилися на збірну Іспанії, вони також проводили вже четверту гру. Вони демонстрували, що можуть грати на великих швидкостях. Я не знаю, як вони змогли програти китайцям, але вони показали кращу гру проти нас», – заявив тренер в коментарі для пресслужби ФХУ.

Наступним суперником України стане збірна-господарка турніру Литва. Поєдинок буде зіграно в п’ятницю, 3 травня. Гра розпочнеться о 19:30 за київським часом.

  • Зазначимо, що лише перше місце в групі дозволить вийти команді в дивізіон IА. Останнє місце вилетить в дивізіон IIА.
  • В минулому сезоні наша команда посіла друге місце в групі, пропустивши вперед збірну Японії.