Легенди НХЛ Гашек і Зубрус підтримають Україну в благодійному матчі: подробиці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
220
0 голосів
Легенди НХЛ Гашек і Зубрус підтримають Україну в благодійному матчі: подробиці
Афіша майбутнього турніру в Талліні. Фото: ФХУ
Хокейний союз Естонії та мерія Таллінна організують благодійний міжнародний турнір на підтримку народу України. В ньому візьмуть участь легенди-ветерани з України та світові зірки.

У змаганнях на підтримку України вже погодилися взяти участь команди з Чехії, Фінляндії, Великої Британії, Польщі, Литви, Латвії, Естонії і України.

У складі української команди виступатимуть хокеїсти, які зараз боронять нашу землю зі зброєю в руках, зокрема Олексій Лазаренко та Олег Панасенко. 

Спеціальними зірковими гостями турніру будуть олімпійський чемпіон Наґано-1998, дворазовий володар Кубка Стенлі, легендарний чеський воротар Домінік Гашек на прізвисько Домінатор, а також народжений у Харкові литовець Дайнюс Зубрус, за плечима якого 19 сезонів та понад тисячу матчів в НХЛ.

Також у програмі заходів буде концерт на підтримку України гурту «Ляпіс Трубецкой». 

Колишній хокеїст, а нині ідейний натхненник турнірів серії «Хокейний байрактар» Роман Мікутін каже, що з допомогою заходів у Таллінні планує зібрати п’ять мільйонів доларів США, які будуть спрямовані на допомогу постраждалим у наслідок російської агресії українцям. Про це поінформувала пресслужба ФХУ.

  • Турнір пройде з 21-23 вересня в Таллінні. 
  • Змагання прийматиме льодова арена «Тондіраба».