Хокейний сезон 2023/2024 стартує іграми на Кубок України: це буде лише третій розіграш турніру

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
409
0 голосів
Хокейний сезон 2023/2024 стартує іграми на Кубок України: це буде лише третій розіграш турніру
Кубок України з хокею. Фото: Федерація хокею України
Клубний сезон 2023/2024 в українському хокеї відкриється розіграшем третього в історії національного Кубка. Змагання відбудуться 13-16 вересня.

Федерація хокею України офіційно оголосила, що вирішила провести розіграш кубка України на старті сезону 2023/24. Майбутній клубний сезон українські команди відкриють матчами саме у цьому турнірі.

Цьогорічний розіграш стане лише третім в історії кубка України.

Старт турніру заплановано на середину вересня. Змагання прийматиме льодова арена «Айсберг» у Кременчуці. Участь у кубковому турнірі наразі підтвердили п'ять команд.

Конкуренцію київському Соколу, який є чинним володарем трофею, складуть Кременчук, херсонський Дніпро, Харківські Берсерки та Київ Кепіталз, повідомляє Sport UA.

  • Востаннє Кубок України розіграли посеред сезону 2021/22. У фіналі турніру Сокіл розгромив Кременчук (4:1). Столичний гранд виграв і перший розіграш, який проводився у 2007 році.
  • Сокіл напередодні провалився на Кубку чотирьох мерів, що проходив у польському місті Тихи. Команда Олега Шафаренка набрала лише одне очко на груповій стадії та покинула турнір.