Рух відмінив товариську гру з європейським клубом: суперник зашкварився спарингом проти росіян

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
508
0 голосів
Рух відмінив товариську гру з європейським клубом: суперник зашкварився спарингом проти росіян
Фото: ФК Рух
Львівський Рух офіційно скасував запланований на 3 лютого товариський поєдинок проти Копера. Словенський клуб заплямував свою репутацію спарингом проти Факела з Воронежа.

Рух в односторонньому порядку скасував запланований на 3 лютого товариський матч проти словенського Копера, бо 24 січня, цей клуб зіграв спаринг з російським Факелом з Воронежа (0:2).

Генеральний директор львівського клубу Ігор Дедишин в коментарі порталу  Tribuna підтвердив, що матч з Копером анульовано.

Напередодні, 26 січня, Рух зіграв одразу два товариські матчі. Команда Віталія Пономарьова програла словенському Домжале (2:3) та Сараєво з Боснії та Герцеговини (0:2).

Нагадаємо, що на тижні празька Славія, за яку виступає українець Тарас Качараба, відреагувала на погодження товариської гри між словацьким Слованом та московським Динамо та скасувала свій спаринг проти братиславської команди.

  • На зимову перерву Рух пішов, маючи в доробку 26 очок, які дозволяють команді Віталія Пономарьова посідати шостий щабель в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги.
  • Першим поєдинком у новому році для львів’ян має стати домашня гра проти Полісся.
  • Базова дата проведення гри – 24 лютого.