«Він не за Росію»: колишня дружина Тимощука розповіла про спілкування зрадника України з його дітьми

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
9803
0 голосів
«Він не за Росію»: колишня дружина Тимощука розповіла про спілкування зрадника України з його дітьми
Анатолій Тимощук із сім'єю. Фото: Google
Ексдружина зрадника Анатолія Тимощука, Надія Навроцька, відкрито розповіла про те, як спілкується колишній футболіст збірної України та Шахтаря зі своїми дітьми.

Надія Навроцька заявила, що діти не хочуть спілкуватися з Тимощуком, а сам колишній футболіст Шахтаря та Баварії навіть не завжди вітає їх з днем народження.

«Я кажу дітям взяти трубку, але коли дітям кажеш «треба», то ви розумієте, що діти роблять? Навпаки. Вони не дуже хочуть з ним говорити. Іноді ставлять якісь питання, а він якусь дурню там говорить. 

Анатолій майже не вітає їх з днем народження. Хоча раз, по-моєму, недавно вітав. Просто по телефону, ні подарунків, ні нічого. Наприклад, сусіди німці шлють подарунки нашим дітям чи гроші в конверті».

Колишня дружина помічника головного тренера Зеніта зізналась, що її ексчоловік постійно бреше рідним дітям, а ті вже сміються з його обіцянок.

«Плюс він їх постійно обманює. Каже: я вам куплю айпед, а вони просто вже сміються з нього. Якось, коли війна почалася, то вони питали за кого він. А Тимощук казав, що він не за Росію. Він їм набреше, що небудь і все. Але він є такий, який він є. Тому що зробиш», — сказала Навроцька Sport.nv.ua.

  • Анатолій Тимощук й досі залишається рекордсменом нашої збірної за кількістю проведених матчів: 144 поєдинки, чотири голи.
  • Українська асоціація футболу позбавила зрадника всіх футбольних нагород та рекордів за його мовчання стосовно війни в Україні.
  • У структурі пітерського Зеніту Тимощук працює з 2017 року.
  • За свою кар'єру Анатолій грав за такі клуби, як донецький Шахтар (1997-2007), Зеніт (2007-2009, 2013-2015), мюнхенську Баварію (2009-2013), Кайрат з Казахстану (2015-2016) та луцьку Волинь (1995-1997).