Шевченко скасував поїздку до Одеси: кандидат у президенти УАФ мав зустрітися з головами регіональних асоціацій

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
413
0 голосів
Шевченко скасував поїздку до Одеси: кандидат у президенти УАФ мав зустрітися з головами регіональних асоціацій
Андрій Шевченко, фото: Google
Єдиний кандидат на посаду президента УАФ Андрій Шевченко не відвідав Одесу, де мав зустрітися з головами регіональних асоціацій південних областей.

Андрій Шевченко скасував свою поїздку до Одеси.

Раніше повідомлялося, що Шевченко перед виборами в президенти УАФ проведе поїздку низкою міст України. 16 січня відбулася зустріч у Львові.

«Натомість саму Одесу, а з нею і представників інших південних регіонів викликав на бесіду до себе напередодні за круглим столом у Києві. Завтра Шевченко відвідає Харків, де зустрінеться з головами асоціацій східних областей. Також без пʼяти днів новий президент УАФ поки вирішив утриматися від запланованих раніше зустрічей з УПЛ та ПФЛ. 

Не зважаючи на те, що обидві організації так само є постійними колективними членами УАФ з правом трьох голосів на виборному конгресі. У розмовах зі своїм безпосереднім електоратом Шевченко поки всіляко уникає відповідей на прямі запитання щодо своєї команди, з якою збирається реформувати наш футбол», – повідомив Ігор Бурбас.

  • Позачерговий конгрес УАФ, на якому буде обрано нового главу організації замість Андрія Павелка, який перебуває в СІЗО, відбудеться 25 січня 2024 року.