Екскапітан Динамо не вивів свою команду в чемпіонську групу: керівництво клубу винесло вердикт роботі легенди

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
302
0 голосів
Екскапітан Динамо не вивів свою команду в чемпіонську групу: керівництво клубу винесло вердикт роботі легенди
Олександр Головко. Фото: ПФЛ
Директор Діназу Сергій Старенький прокоментував майбутнє головного тренера команди Олександра Головка в клубі. За його словами, легенді Динамо не загрожує звільнення.

Директор Діназу Сергій Старенький в ексклюзивному інтерв’ю сайту «Український футбол» заявив, що попри невдалі результати, головний тренер команди Олександр Головко залишиться на своєму посту.

«До головного тренера є кредит довіри. Головко – професіонал своєї справи. Ми відразу домовилися, що акцент у клубі буде зроблений на молодих футболістів. Він вміє з ними працювати, тим паче через нього пройшло дуже багато молодих гравців, коли Головко очолював молодіжні збірні України».

За словами функціонера, йому подобається, як за Головка прогресують футболісти Діназу.

«У нас клуб маленький з невеликим бюджетом і ті футболісти, які у нас є, вони, по суті, ніде не грали. Зараз я бачу, що на них є попит, ними цікавляться. Значить, це успіх тренерського штабу, який з ними працює», – сказав Старенький.

  • Діназ посів останнє десяте місце у таблиці групи B Першої ліги, набравши 13 очок у 18 матчах, та на весні продовжить боротьбу в групі вибування;
  • В другій частині кампанії команда з Київської області стартує 23 березня домашнім матчем проти Буковини;
  • Нагадаємо, що Головко відомий своїми виступами за Динамо, кольори якого він захищав з 1995 по 2004 рр. (275 матчів, 14 голів) і був капітаном команди.