Ексзірка Динамо та збірної України прийняв неочікуване рішення: хавбек пояснив вибір нового клубу

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
61
1 голос
Ексзірка Динамо та збірної України прийняв неочікуване рішення: хавбек пояснив вибір нового клубу
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та національної збірної України Олександр Алієв сказав, чому прийняв рішення приєднатися до медіафутбольної команди PROFAN.

Олександр Алієв в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express.ua заявив, що йому подобається Мідеаліга і вн хоче її просувати. 

«Я давно спілкувався з хлопцями з PROFAN, був на їхньому матчі проти Рух Медіа. Мені запропонували пограти за них, я погодився. Поки є вільні хвилини, то чому ні? Медіаліга мені подобається. Я тільки за, щоб її просувати».

Ексхавбек Динамо зазначив, що професійний футбол у нашій країні здає свої позиції, а Медіаліга тільки набирає обертів.

«Справа не в цьому, там грають дуже багато блогерів. Але найголовніше, що Медіафутбол у нашій країні розвивається. Хороший приклад – це Рух Медіа. Професійний футбол в Україні потихеньку вмирає, а Медіаліга навпаки – набирає обертів», – сказав колишній гравець збірної України.

Відзначимо, що свій перший матч з Алієвим у складі PROFAN зіграє проти INGIS Артема Мілевського. Зустріч відбудеться 23 жовтня.

  • Алієв провів за київське Динамо (2002-2010, 2011-2013): 134 поєдинки, 30 голів, 36 асистів.
  • У складі збірної України (2008-2012) хавбек провів 28 матчів, забив шість голів та оформив вісім результативних передач.
  • З початком повномасштабної російської агресії Олександр приєднався до сил оборони України.