Власник Металіста 1925 сказав все, що думає про головного тренера і трансфери: президент клубу зробив заяву

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
280
2 голоси
Власник Металіста 1925 сказав все, що думає про головного тренера і трансфери: президент клубу зробив заяву
Патрік Ван Леувен. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Президент Металіста 1925 Володимир Носов оцінив головного тренера команди Патріка ван Леувена та висловився про трансферну стратегію свого клубу.

Власник Металіста 1925 Володимир Носов поділився думками про роботу головного тренера Патріка ван Леувена. Він вважає, що той на вірному шляху.

«Патрік та його команда – це серйозні спеціалісти, їм треба дати час, вони прийшли в нову команду, дуже пригнічений колектив. Їм потрібен час, щоб адаптуватися, попрацювати з командою. З того, що я бачу, вже є певні результати».

На думку Носова, якість гри команди поступово підвищується.

«Звісно, хтось скаже, що нумо вигравати все на світі, але так не буває. Він тільки прийшов та почав свою роботу, але вже з'являється гра, якої дуже давно ми не бачили в нашої команди».

Президент харківського клубу заявив, що Металіст 1925 за своїм складом міг би бути цілком конкурентоздатним на рівні УПЛ.

«Однозначно будуть трансфери, але на сьогодні можна сказати, що в нас дуже потужна команда, яка за своїми амбіціями могла б абсолютно спокійно грати в топ УПЛ».

Бізнесмен зазначив, що головним на сьогодні є процес перебудови команди.

«Так, є позиції, які було б непогано підсилити, але трансфери – це не основне. Основне – це побудова команди. Ми будемо дуже гостро працювати над тим, щоб весь колектив був адекватний, відповідно до наших цілей», – наводить слова Носова пресслужба Металіста 1925.

  • Нагадаємо, що Ван Леувен очолив Металіст 1925 наприкінці серпня цього року;
  • Команда посідає шосте місце в групі B Першої ліги, набравши 11 очок у дев’яти матчах.