Гусін вступав у суперечку з Блохіним: Хацкевич розкрив правду про розбірки ексзірок Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3059
2 голоси
Гусін вступав у суперечку з Блохіним: Хацкевич розкрив правду про розбірки ексзірок Динамо
Олександр Хацкевич. Фото: Google
Колишній півзахисник та ексголовний тренер київського Динамо Олександр Хацкевич поділився спогадами про суперечку Олега Блохіна та Андрія Гусіна.

Олександр Хацкевич, який раніше грав з Гусіним, в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол» заявив, що Андрій завжди відстоював своє бачення гри.

«Ми з Андрієм разом працювали в той час. Він очолював Динамо-2, я був у молодіжці, а Олег Володимирович Блохін керував першою командою Динамо. Кожного тижня після турів ми зустрічалися та обговорювали футбол. Андрій вже відстоював своє бачення футболу».

Білоруський тренер зізнався, що Гусін навіть сперечався з Олегом Блохіним.

«Були достатньо цікаві моменти, коли на той момент вже Андрій Леонідович вступив з Олегом Володимировичем у дискусію. Якщо Блохін – це більше old school, то Гусін намагався грати сучасно, системно, зі структурою. Андрій тоді чітко розумів, що він хоче від команди та як вона має діяти на футбольному полі», – сказав Хацкевич.

  • Нагадаємо, що 17 вересня, але 2014 року на автодромі «Чайка» поблизу Києву загинув ексхавбек київського Динамо (1996-2004) та національної команди України (1993-2006) Гусін, який не впорався з керуванням мотоциклом.
  • За Динамо Андрій зіграв 264 матчі, виходив до півфіналу Ліги чемпіонів та завоював сім чемпіонських трофеїв.