«Можна подумати, що я якийсь дивний, але я відмовив Баварії»: український воротар сказав «ні» світовому гранду

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
3477
6 голосів
«Можна подумати, що я якийсь дивний, але я відмовив Баварії»: український воротар сказав «ні» світовому гранду
Максим Росул. Фото: instagram
Голкіпер Минаю Максим Росул розповів про свої пригоди в Німеччині, куди переїхав після повномасштабного вторгнення. Гравець міг опинитися в Баварії.

Воротар Минаю Максим Росул в інтерв’ю сайту «Український футбол» пригадав свій період перебування в структурі Айнтрахту з Франкфурта.

«В Айнтрахті я був досить тривалий час, а саме – чотири місяці після початку повномасштабної війни. Тренувався з командою U-17. Я сам приїхав до Франкфурта і жив там у свого найкращого друга з України. З житлом у Німеччині проблем не мав».

Футболіст поділився, як саме потрапив в команду.

«Батько якось мені сказав: «Сину, стукай у двері й тобі відчинять». Тож, я склав резюме і розіслав його у 40 різних клубів з Європи. Відповіли лише два, один з яких Айнтрахт. Приїхав до них на перегляд, пройшов його і почав тренуватися».

Росул розповів, що другим клубом була Баварія.

«Згодом писали з Баварії. Однак відповідь з мюнхенського клубу мені надійшла, вже коли я тренувався з Айнтрахтом».

Гравець пояснив, чому не прийняв пропозицію.

«Вони мені запропонували тренуватися з молодшою командою U-15. Можна подумати, що я якийсь дивний, але я відмовив Баварії. По-перше, мене все на той час влаштовувало в Айнтрахті, а по-друге, я не хотів тренуватися з молодшими від себе гравцями. Досвіду б я з ними не набрався», – сказав Росул.

  • Зазначимо, що Баварія є 33-разовим чемпіоном Німеччини та шестиразовим переможцем Ліги чемпіонів (тричі вигравали титул в турнірі Кубок чемпіонів);
  • В цьому сезоні Росул провів два матчі за Минай.