Мудрик став героєм вірусного ролика у мережі: вінгер Челсі та збірної України точно не в захваті – відео

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2950
1 голос
Мудрик став героєм вірусного ролика у мережі: вінгер Челсі та збірної України точно не в захваті – відео
Михайло Мудрик. Фото: Google
Вінгер національної збірної України та лондонського Челсі Михайло Мудрик невлучно пробив на перед матчевому тренуванні синьо-жовтих і став героєм вірусного відео.

Михайло Мудрик розминався та тренував удари перед грою збірних України та Чехії у Лізі націй і в одному з моментів надто неточно пробив по воротам.

Цей епізод встиг засняти вболівальник та опублікував відео у соціальних мережах, де воно стало вірусним та набрало понад 450 тисяч переглядів.

Нагадаємо, що вінгер не грав у матчі проти албанців (1:2) та не зумів відзначитися результативними діями у грі проти Чехії (2:3).

  • Мудрик у поточному сезоні зіграв за Челсі у чотирьох поєдинках в усіх офіційних турнірах: одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює українського вінгера у 35 мільйонів євро. Контракт гравця з клубом діє до 30 червня 2031-го року.
  • Після трьох турів в активі Челсі чотири очки, і команда посідає 11-те місце у таблиці Англійської Прем'єр-ліги.
  • У наступному турі Мудрик та його партнери зустрінуться із Борнмутом, де виступає ще один українець, захисник Ілля Забарний. Гра відбудеться 14 вересня о 22:00 за київським часом.