Перший матч 1/16 фіналу Кубку України завершився розгромом: в поєдинку дебютував син легенди і тренера Динамо

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
27690
17 голосів
Перший матч 1/16 фіналу Кубку України завершився розгромом: в поєдинку дебютував син легенди і тренера Динамо
Гравці Зорі. Фото: ФК Зоря (Луганськ)
У середу, 21 серпня, луганська Зоря в гостях впевнено обіграла Олімпію (Савинці) із рахунком 4:1 в рамках третього попереднього етапу Кубку України.

Команда УПЛ Зоря здолала представника аматорського чемпіонату України Олімпію (Савинці) із рахунком 4:1 в третьому попередньому етапі Кубку України.

В даному поєдинку за гостей дебютував орендований син легенди і тренера Динамо Олега Гусєва – правий захисник Олексій, який провів на полі повний матч.

Луганці відкрили рахунок на 25-й хвилині. Скориставшись неузгодженістю в діях оборони суперника, Беніто вибіг на оперативний простір та віддав пас на порожні ворота Аліуну Ндуру – форвард з близької відстані не схибив.

Вже за три хвилини Зоря подвоїла власну перевагу. Беніто виграв боротьбу після закидання вперед та відпасував на Артема Слесара, який розстріляв напівпорожні ворота.

Ненадовго інтрига в даному протистоянні повернулася в дебюті другого тайму, коли в обороні провалилися вже гості. Гравці Олімпії розкатали суперника у його штрафному майданчику і після навісу атаку влучним ударом головою завершив Владислав Ковтун.

Дуже скоро Зоря забила ще один гол. Ігор Горбач обігрався із Беніто на підступах до воріт Олімпії та не без допомоги рикошету переправив м’яч у сітку.

На 90+1-й хвилині крапку у протистоянні поставив Олександр Яцик. Його удар заблокували, однак він опинився першим на добиванні та розстріляв ціль.

Футбол. Кубок України. Стадіон «Юність». Горішні Плавні. Третій попередній етап

Олімпія (Савинці) – Зоря – 1:4

Голи: Ковтун, 50 – Ндур, 25, Слесар, 28, Горбач, 56, Яцик, 90+1