Журналіст здивував громадськість новиною про агенцію Зінченка: гучне ім’я його партнера може ввести в ступор

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
93
2 голоси
Журналіст здивував громадськість новиною про агенцію Зінченка: гучне ім’я його партнера може ввести в ступор
Олександр Зінченко. Фото: ФК Арсенал
Журналіст Ігор Бурбас поділився цікавими деталями початку агентської діяльності гравцем лондонського Арсеналу та національної збірної України Олександром Зінченком. До цієї справи може бути причетним президент УАФ Андрій Шевченко.

Відомий журналіст Ігор Бурбас прокоментував підписання оборонцем Арсеналу та збірної України Олександром Зінченком контракту з новою агенцією – Unique Football Agency.

За даними інсайдера, сам Зінченко є власником цього проєкту.

«Мені подейкують, що це агенція самого Зінченка. Просто туди поставили людину [Юрія Кухарського], яка керує за документами. Є ще одна версія, злі язики говорять, що Зінченко не сам в цій компанії, а є партнери».

Також Бурбас має інформацію, що з агенцією мають зв’язок люди з посадами в УАФ.

«Я відмовляюся вірити в цю історію, але говорять що одним з його партнерів є Андрій Шевченко, а іншим є комерційний [насправді генеральний] директор «УАФ Маркетинг» Артемійс Рябовс».

Журналіст розповів, хто такий Рябовс і яке відношення він має до цієї справи.

«Це людина, яка обʼєднує Зінченка і Шевченка, тому що він веде їхні фонди благодійні, ще якимись справами займається. Принаймні раніше займався, до роботи в УАФ. Я думаю, що ця версія небезпідставна, але не претендую називатися істиною останньої інстанції. Такі ширяться чутки».

Окрім цього, Бурбас поділився інформацією стосовно спільних справ Зінченка та Рябовса. Цікаво, що сам гравець Арсеналу є членом Виконкому УАФ.

«Якщо вірити цій версії, то Рябовс давно працює із Зінченком. Те що мені розповідали, то в Сашка був агент – Алан Прудніков. Зінченко у нього був не один і він не міг нянькою виступати, то він як раз взяв цього Рябовса».

Таким чином, історія Зінченка та Рябовса тягнеться вже не перший рік.

«Він дав йому повноваження бути куратором Сашка, і він в Лондоні займався його справами. Тобто Рябовс був позаштатним агентом Зінченка в Англії», – сказав Бурбас в ефірі YouTube-каналу «BurBuzz».

  • Угода Зінченка з Арсеналом розрахована до 30 червня 2026 року.
  • Шевченко є президентом УАФ починаючи із січня 2024-го.