«‎Його потрібно зупинити»: колишній хавбек Шахтаря назвав Партизану ключового гравця Динамо

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
259
3 голоси
«‎Його потрібно зупинити»: колишній хавбек Шахтаря назвав Партизану ключового гравця Динамо
Ігор Дуляй. Фото: Google
Колишній півзахисник Шахтаря та екстренер сербського Партизана Ігор Дуляй поділився думками про київське Динамо перед матчем проти белградської команди у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Ігор Дуляй розповів, що Динамо має потужний та широкий склад футболістів на кожну позицію.

«Основна обойма Динамо – це українські футболісти, які грають за збірну. Зараз вони відправили кількох гравців до олімпійської збірної України, але мають дуже якісний склад і мають вибір на кожній позиції, для них не буде проблемою відпустити пару молодих гравців».

Фахівець виділив у київському гранді Миколу Шапаренка та Андрія Ярмоленка.

«У них феноменальна команда, Шапаренко - ключовий гравець, і його потрібно зупинити, але у них також є досвідчений Ярмоленко, він зробив хорошу кар'єру в найсильніших лігах».

Також серб зізнався, що має надію на перемогу Партизана, але давати прогноз відмовився.

«Я читав, що Партизан готувався, що вони дивилися усі матчі київського Динамо у підготовчому періоді, і це добре. Я б не прогнозував багато чого, сподіваюся, що Партизан переможе», – сказав Дуляй для Sport Klub.

  • Дуляй за увесь час всиутпів за Шахтар (2004-2010) провів 196 матчів: забив шість голів та оформив дві результативні передачі.
  • Також Ігор був асистентом наставника другої команди Шахтаря (2015-2016) і помічником головного тренера Пауло Фонсеки в головній команді донецького клубу з 2016 по 2019 рр.
  • Матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між Динамо і Партизаном відбудуться 23/24 і 30/31 липня.
  • Динамо грало з Партизаном двічі у своїй історії – перший раунд кваліфікації Кубка європейських чемпіонів сезону 1976/77 (3:0 і 2:0). Групова стадія Ліги Європи сезону 2017/18 (3:2 і 4:1).