«Малиновський теж там був»: зірка УПЛ назвав свій найкращий матч за Аякс

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
174
1 голос
«Малиновський теж там був»: зірка УПЛ назвав свій найкращий матч за Аякс
Руслан Малиновський. Фото: Google
Форвард донецького Шахтаря Лассіна Траоре назвав свій найкращий матч за часів виступу у складі амстердамського Аякса. У тій грі нідерландцям протистояла команда Руслана Малиновського.

Лассіна Траоре в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» назвав свій найкращим матчем у Аяксі протистояння з Аталантою часів Руслана Малиновського.

«От якраз після Венло ми в Бергамо грали з Аталантою. Дуже хороша команда, ваш Малиновський теж там був, класний гравець. І от ми дуже сильно зіграли, вели в два голи. 

Один з мого пасу забив Тадич, другий – я сам. Жаль, Сапата тоді відіграв два голи, проте нічия в гостях у команди Гасперіні – це був класний результат. Ми всі це розуміли‎», – сказав футболіст.

  • Аталанта та Аякс зустрічалися в рамках Ліги чемпіонів 2020/2021. Тоді  амстердамці вдома програли з рахунком 0:1, а на виїзді зіграли внічию – 2:2. Один з голів забив Траоре.
  • Малиновський провів за Аталанту 143 зустрічі, відзначившись 30-ма голами та 28-ма асистами.
  • Лассіна перейшов до Шахтаря влітку 2021 року із амстердамського Аякса за десять мільйонів євро, а його контракт діє до літа 2026-го.
  • За цей час нападник через травми встиг зіграти 65 матчів, забив 19 голів та віддав 11 результативних передач.
  • Також він виступає за збірну Буркіна-Фасо, в якій має показник у дев'ять м'ячів за 22 поєдинки.