Алієв захотів дізнатися майбутнє: ексхавбек Динамо та збірної України показав, що йому напророчили карти Таро

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1447
2 голоси
Алієв захотів дізнатися майбутнє: ексхавбек Динамо та збірної України показав, що йому напророчили карти Таро
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник національної збірної України та київського Динамо Олександр Алієв опублікував у своїх соціальних мережах пророцтво щодо його майбутнього, яке було зроблено картами Таро.

Олександр Алієв хоче знати, що його чекає у майбутньому. Для цього колишня зірка Динамо та збірної України звернувся за допомогою до онлайн-ворожіння картами Таро. Результат пророцтва ексхавбек київського гранда опублікував у власних соціальних мережах.

«Ви знайдете мир у душі і відчуватимете безпеку та захищеність. Ви енергійно візьметеся за складну проблему та знайдете ідеальне рішення.

Попереду у вас є блискуче майбутнє! Ви будете успішні, всі ваші мрії здійсняться! Ви поставили перед собою амбітні цілі, і скоро ви їх реалізуєте! Поділіться результатом із друзями. Нехай вони також дізнаються, яке майбутнє передбачають їм карти!», – написано у пророцтві.

  • Алієв грав за Динамо у період з 2002 по 2013 роки. За цей час він провів за киян 132 поєдинки, забив 30 голів і віддав 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці він чотири рази ставав чемпіоном України і стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.