Колишній капітан Динамо показав свою скромну вечерю: «За часів Ірини Морозюк було набагато краще»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1938
1 голос
Колишній капітан Динамо показав свою скромну вечерю: «За часів Ірини Морозюк було набагато краще»
Микола Морозюк. Фото: Google
Експівзахисник київського та національної збірної України Динамо Микола Морозюк показав своїм підписникам в Інстаграм, як він харчується перебуваючи у статусі холостяка.

Микола Морозюк натякнув, що жити одному йому не дуже добре. Колишній капітан Динамо виклав у мережу свою вечерю, згадавши при цьому свою колишню дружину Ірину.

«Мене преса охрестила в майбутнього молодого політика. Я ні на що не натякаю, але скажу так: вечері за часів Ірини Морозюк були набагато кращі», – сказав Морозюк у своєму сторіз на Інстаграм.

Нагадаємо, що днями Микола Морозюк дав розлоге та дуже цікаве інтерв’ю Sport-express.ua з яким ви можете ознайомитися за ПОСИЛАННЯМ.

  • Микола Морозюк є вихованцем київського Динамо. Найбільших успіхів у кар'єрі він досяг у своєму рідному клубі, за який провів 117 матчів, забив дев'ять м'ячів та віддав 24 результативні передачі.
  • За час професійної кар'єри гравець, окрім Динамо, захищав кольори столичної Оболоні, Кривбасу, Металурга з Донецька, турецького Різеспора, одеського Чорноморця та Іпсонаса з Кіпру.
  • У складі національної збірної України футболіст провів 14 матчів: один гол.
  • Ірина Морозюк нині займається проведенням фітнес-марафонів та допомагає людям набрати гарну фізичну форму, скинувши зайві кілограми.
  • Ірина та колишній капітан Динамо мають двох спільних дітей – сина Іллю та доньку Марію.