«Повертаю голову, а це Лужний! Воронін з Тимохою посміхаються»: екзбірник розповів про дідівщину в команді

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
334
1 голос
«Повертаю голову, а це Лужний! Воронін з Тимохою посміхаються»: екзбірник розповів про дідівщину в команді
Адріан Пуканич. Фото: Google
Колишній півзахисник донецького Шахтаря та національної команди України Адріан Пуканич згадав кумедну історію, яка сталася з ним у таборі нашої збірної.

Адріан Пуканич провів за збірну України лише два матчі та забив один гол, але в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «Український футбол‎» зумів розповісти одну кумедну історію з часів своїх виступів за національну команду нашої країни.

Ексхавбек Шахтаря згадав, як Анатолій Тимощук та Андрій Воронін пошуткували над ним.

«Так, був мій перший обід в збірній, і я трохи раніше прийшов до їдальні. Там вже перебували старики Анатолій Тимощук та Воронін, я запитав у них: «А куди мені можна сісти?» Вони: «Та ось сюди сідай».

Як виявилося, колишній футболіст Говерли сів на місце Олега Лужного.

«Ну, я сів, вже почав їсти, і відчуваю, що на мене хтось дуже уважно дивиться. Повертаю голову, а це Лужний! Побачив, що Воронін з Тимохою посміхаються, і все зрозумів. 

Кажу: «Це, мабуть, ваше місце?». Лужний серйозно: «Так-так». Я: «Перепрошую, зрозумів». Взяв свою тарілку пішов на інше місце. Усі почали сміятися:)», – сказав пуканич.

  • Пуканич пограв за Шахтар, Іллічівець, Полісся, Ворсклу, Говерлу, грузинську Шукуру, Полтаву, Ужгород, Епіцентр і власне Севлюш.
  • У складі донеччан експівзахисник виступав з 2002-го по 2005 рр.: 53 поєдинки, сім забитих м'ячів та п'ять асистів.