Зінченко знайшов застосування своїм мільйонам: захисник Арсенала разом з дружиною відкрив у Києві бізнес

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3281
1 голос
Зінченко знайшов застосування своїм мільйонам: захисник Арсенала разом з дружиною відкрив у Києві бізнес
Олександр Зінченко та Влада Седан. Фото: Google
Захисник національної команди України та лондонського Арсенала Олександр Зінченко разом з дружиною журналісткою Владою Седан відкрили у Києві ресторан.

Олександр Зінченко, який заробляє в Арсеналі 8.99 мільйонів євро на рік, інвестував у бізнес в Україні. Дружина футболіста Влада Седан повідомила у соціальних мережах, що разом з чоловіком вони відкрили у Києві ресторан.

«Наш ресторан у Києві. Здійснили з Сашею давню мрію. Чекаємо всіх у гості», – написала кохана захисника збірної України.

Ресторан, який розташовується за адресою вулиця Жилянська, 59, назвали INCH, що переводиться з англійської, як «дюйма‎». Також слово обігрується у прізвищі гравця – Zinchenko.

«Запрошуємо вас розділити з нами старт великої гри концептуального проєкту INCH: restaurant&bar, який пропонує абсолютно новий рівень трансляції спортивних подій з ефектом трибун стадіону», – повідомила Влада в інстаграмі.

  • У минулому клубному сезоні Зінченко зіграв 35 матчів за Арсенал у всіх турнірах, забив один гол та віддав дві результативні передачі.
  • Лондонці завершили сезон на другому місці в Англійській Прем'єр-Лізі, відставши лише на два залікових бали від чемпіона - Манчестер Сіті.