«Було багато відео з його фінтами»: тренер відверто розповів, чому Петраков не взяв Мудрика на тріумфальний ЧС

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2644
3 голоси
«Було багато відео з його фінтами»: тренер відверто розповів, чому Петраков не взяв Мудрика на тріумфальний ЧС
Михайло Мудрик. Фото: Google
В’ячеслав Руженцев, який у 2019 році був тренером із фізичної підготовки збірної України U-20, розповів, чому нинішнього вінгера Челсі Михайла Мудрика Олександр Петраков не взяв на переможний чемпіонат світу.

Михайло Мудрик багато тренувався та намагався покращити власні навички, але не сильно допомагав своїй команді у захисті. Про це в ексклюзивному інтерв’ю для сайту «УФ‎» заявив В’ячеслав Руженцев.

«Скажу чесно, я тоді й не знав Мудрика, а тільки чув про нього. Було багато відео з його фінтами у соцмережах. Тренери казали, що Мудрик кожного дня працює над собою, виділяється на фоні своїх однолітків і дуже добре грає на атаку, але на оборону не відпрацьовує‎».

Фахівець додав, що Олександр Петраков та його тренерський штаб не ризикнули запросити до складу футболіста, який міг порушити баланс у команді.

«‎До того ж, наша команда була зіграною і згуртованою, тому ми не ризикнули запрошувати яскравого індивідуаліста, щоб не порушити баланс», – сказав Руженцев.

  • Мудрик у сезоні 2023/24 років зіграв за лондонський Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах, забив сім голів та віддав дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця в 35 мільйонів євро.