Замінити Мудрика на Євро-2024: Циганик назвав гравців збірної України, яких Ребров може поставити зліва

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
486
1 голос
Замінити Мудрика на Євро-2024: Циганик назвав гравців збірної України, яких Ребров може поставити зліва
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Відомий український футбольний журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився думками щодо ймовірної заміни Михайла Мудрика на лівому фланзі збірної України на Євро-2024.

Ігор Циганик вважає, що у нашої збірної є цілий ряд футболістів, які за необхідності, можуть замінити вінгера Челсі на лівому фланзі синьо-жовтих.

«В резерві є Кабаєв, там може бути Ванат, там може зіграти Циганков, який грав на позиції лівого вінгера, а справа грав Ярмоленко.

Хоча зараз я думаю Ребров не буде цього робити, тому що Циганков в такій формі, що не використовувати найкращі якості футболіста в тій позиції де він зараз грає».

Журналіст пояснив, чому Сергій Ребров взяв до табору збірної України форварда Динамо Владислава Ваната. 

«Змінювати позицію – це відбирати найкращі якості там де він грав і ставити його на незручну позицію, там де він, можливо, не зможе себе проявити. І ти губиш дві позиції.

Ванат може зіграти і справа, і зліва. Я думаю Ваната і взяли в національну збірну в основний список, а не Сікана, через те, що Ванат просто об’ємніший. Він може зіграти і там, і там. Він може, якщо треба, закрити і ту позицію».

Коментатор не впевнений, що головний тренер збірної України замінить Мудрика Кабаєвим.

«А кого може зліва вибрати замість Мудрика Ребров? Кабаєва. Але Кабаєв ніколи не був в національній збірній», – сказав журналіст у авторській програмі на Ютубі.

Відзначимо, що Мудрик отримав травму і була підозра на струс мозку, але зараз українець вже повернувся до тренувань і активно працює у залі.

Розклад матчів збірної України в групі Е

  • 17 червня. Румунія – Україна (16:00)
  • 21 червня. Словаччина – Україна (16:00)
  • 26 червня. Україна – Бельгія (19:00)