«‎Виглядало дуже епічно та лячно»: український легіонер згадав дику футбольну історію з Польщі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
311
1 голос
«‎Виглядало дуже епічно та лячно»: український легіонер згадав дику футбольну історію з Польщі
Максим Хлань. Фото: Google
Півзахисник польської Лехії Максим Хлань поділився спогадами про виїзд своєї команди на поєдинок проти Арки, від якого він залишився у захоплені.

Український легіонер Лехії Максим Хлань розповів, що був у захваті від атмосфери на одному зі стадіонів Польщі та масштабної підтримки власних фанів.

«Їх було вже достатньо, але особливо запам’яталось дербі з Аркою. Тисячі наших фанатів проводжали нас з Гданська до Гдині у супроводі десятка поліцейських машин. Це виглядало дуже епічно і лячно. 

Після приїзду на стадіон я був дуже здивований, він був забитий, атмосфера ніби на «‎Енфілді». На жаль, ми програли той матч, а я отримав червону картку. Таке протистояння для мене було першим, тому я був дуже здивований. Матчі Лехії й Арки вважаються найбільшим дербі в Польщі», – заявив Хлань для NV.ua.

Нагадаємо, що Хлань на початку червня минулого року розірвав контракт із Зорею через аб'юзивні дії зі сторони луганського клубу.

  • Хавбек у поточному сезоні провів за Лехію 23 поєдинки в усіх турнірах, забив сім голів та віддав шість результативних передач.
  • Transfermarkt оцінює 21-річного вінгера у 300 тисяч євро.
  • Лехія провела 31 матч, набрала 62 очки та посідає першу сходинку в турнірній таблиці Першої ліги Польщі.
  • У наступному турі команда українця на виїзді зіграє проти Вісли. Поєдинок заплановано на 11 травня. Початок гри о 18:30.