«В Україні був один космонавт – Черновецький. Тепер їх стало два»: Поворознюк «наїхав» на Арестовича

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
135300
40 голосів
«В Україні був один космонавт – Черновецький. Тепер їх стало два»: Поворознюк «наїхав» на Арестовича
Олександр Поворознюк. Фото: Google
Президент Інгульця Олександр Поворознюк поділився думкою про Олексія Арестовича, який покинув Україну та продовжує розповідати, що брав активну участь у багатьох військових операціях.

На початку повномасштабного вторгнення росії на територію нашої держави Олексій Арестович взяв на себе роль «заспокійливого‎» для нашого народу, який переживав через кровопролитні дії окупантів, та постійно виступав на ТБ.

Але потім колишній радник Офісу президента почав роздавати інтерв’ю, в яких вихвалявся своїм «багатим досвідом» у військових операціях, а згодом і зовсім покинув Україну.

Олександр Поворознюк у властивій йому манері розкритикував  Арtстовича, порівнявши його з ексмером Києва Леонідом Черновецьким. 

«У нас в Україні був один космонавт – Черновецький. Тепер їх стало два. До нього додався Арестович. Він реально космонавт. Людина стільки виходів бойових зробила – перестрибувала з дивана на диван. Якщо коротко – просто гон##н! Поваги він не має‎», – сказав президент Інгульця в ефірі авторського ютуб-каналу.

  • Інгулець минулого сезону вилетів з УПЛ і зараз бореться за можливість знову повернутися до еліти вітчизняного футболу.
  • Команда Лупашка наразі посідає друге місце у турнірній таблиці Першої ліги (Група підвищення у класі), відстаючи від львівських Карпат на вісім очок.