Ребров і компанія почули вирок на Євро-2024 від суперкомп'ютера: коли збірна України виграє ЧЄ

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
7602
3 голоси
Ребров і компанія почули вирок на Євро-2024 від суперкомп'ютера: коли збірна України виграє ЧЄ
Збірна України. Фото: Google
Штучний інтелект спрогнозував усі фінали чемпіонатів Європи та їх тріумфаторів аж до 2100 року включно. Національна команда України не виграє Євро-2024, але все ж стане переможцем континентальної першості у майбутньому.

Команда Сергія Реброва, на думку суперкомп'ютера, не зможе привезти додому титул чемпіона Європи цього літа. Але збірна України все ж зуміє стати переможцем Євро у майбутньому.

Georgian Footy у своєму акаунті в Твіттері опублікував результати прогнозів від штучного інтелекту (ШІ) щодо переможців Євро до 2100 року.

Так, суперкомп'ютер вважає, що збірна Шотландії обіграє французів у фіналі Євро-2024. Також ШІ передбачає, що національна команда Італії до 2100-го року стати тричі тріумфатором континентальної першості.

Але не у 2084-му році, адже на цьому Євро перемогу здобудуть українці, які у вирішальному поєдинку здолають опір збірної Данії.

  • На чемпіонаті Європи 2024-го року команда Реброва буде виступати у групі Е, де суперниками синьо-жовтих є Бельгія, Словаччина та Румунія. 
  • Перший поєдинок на Євро наші хлопці зіграють з румунами 17 червня.
  • Також збірна України у червні проведе три товариські зустрічі з командами Польщі, Молдови та Німеччини.