Мілевський не платить гроші ні за що, окрім одного: друг ексфорварда Динамо назвав його єдину статтю витрат

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1793
3 голоси
Мілевський не платить гроші ні за що, окрім одного: друг ексфорварда Динамо назвав його єдину статтю витрат
Артем Мілевський. Фото: Інстаграм
Друг колишнього нападника київського Динамо Артема Мілевського – Сергій Третьяк – поділився матеріальними подробицями їхнього спільного життя.

Друг Артема Мілевського – Сергій Третьяк – в інтерв’ю сайту «Український футбол» розповів, що ексфорвард Динамо не витрачає гроші на їжу і не має у себе вдома алкоголю.

Він також відкинув чутки про те, що у Мілевського не залишилося ніяких статків.

«Мілевський спустив усі свої статки? Нічого подібного. Артем купував нерухомість у Білорусі й зараз її успішно здає. Також він допомагає батькам, які не переживають за свою пенсію. Фінансова подушка у нього є».

За словами Третьяка, вони ведуть досить економний стиль життя.

«Витрати? У нас практично ніяких витрат немає, тому що всі продукти нам пересилає моя мама з села. Алкоголь ми не п'ємо, по ресторанах не ходимо, хіба що нас кудись запросять бартером. Ми витрачаємо тільки на зарплату своїх співробітників».

Друг зірки українського футболу також повідомив, скільки вони витрачають на комунальні послуги.

«Комуналка виходить півтори тисячі гривень за місяць. У нас є свердловина і вода безплатна. Газ? У нас електричні теплі підлоги й на другому поверсі я їх не вмикаю. Плюс охорона, вивезення сміття. Ну, десь три тисячі виходить».

Однак скоро ця сума збільшиться.

«Пощастило, що будинок новенький, економний. А навесні-влітку садівника доведеться наймати – це ще плюс 12 тисяч гривень, чистка басейну – п'ять тисяч», – сказав Третьяк.

  • Мілевський є вихованцем Динамо. За першу команду він виступав з 2002 по 2013 рр.
  • У 274 матчах нападник забив 86 голів та віддав 53 результативні передачі.