Яремчук знайшов нову роботу: батько форварда Валенсії буде працювати в українському клубі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
926
1 голос
Яремчук знайшов нову роботу: батько форварда Валенсії буде працювати в українському клубі
Віталій Шумський, Микола Оприск та Олег Яремчук. Фото: ФК Миколаїв
Батько нападника національної команди України та іспанської Валенсії Романа Яремчука, Олег Яремчук став помічником головного тренера ФК Миколаїв.

Аматорський ФК Миколаїв, що представляє Львівщину, підсилився тренером Олегом Яремчуком, який є батьком нападника національної збірної України – Романа.

Сьогодні, 2 квітня, аматорський ФК Миколаїв (Львівщина) на сторінці клубу у Фейсбуці повідомив про зміни у тренерському складі команди. Так, Василь Каюк покинув команду і тепер займе посаду спортивного директора в черкаському ЛНЗ, а наставником любителів буде Віталій Шумський. 

Помічником головного тренера став батько Романа Яремчука Олег.

  • Яремчук-старший має тренерський досвід і очолював молодіжну команду ПФК Львів U-19 (2018-2021).
  • Також фахівець входив до тренерського штабу першої команди львівського клубу (2021-2022), допомагаючи Анатолію Безсмертному та Олегу Дулубу.
  • ФК Миколаїв є учасником півфіналу Кубка України серед аматорів, де зійдеться з Blago-Юність (село Верхня, Івано-Франківська область). Матч відбудеться у середу, 3 квітня.
  • Роман Яремчук у поточному чемпіонаті провів за «кажанів», у складі яких виступає на правах оренди з Брюгге, 25 поєдинків в усіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • Transfermarkt оцінює 27-річного українця в чотири мільйони євро.