«Будуть зміни у складі»: Маркевич поділився очікуваннями від матчу Україна – Ісландія

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
81
0 голосів
«Будуть зміни у складі»: Маркевич поділився очікуваннями від матчу Україна – Ісландія
Мирон Маркевич, фото: Google
Головний тренер Карпат Мирон Маркевич розповів, чого очікує від складу збірної України на гру проти Ісландії у фіналі відбору до Євро.

Мирон Маркевич поділився очікуваннями від матчу між збірними України та Ісландії. Гра відбудеться 26 березня в польському Вроцлаві.

«Хоча кажуть, що переможний склад зазвичай не змінюють, сьогодні з перших хвилин в українській збірній будуть зміни порівняно з поєдинком з боснійцями минулого тижня. Насамперед, на мою думку, йдеться про появу на правому фланзі півзахисту Циганкова замість Зубкова. Після пошкодження він уже провів кілька тренувань у загальній групі та готовий допомогти.

Оскільки останнім часом Зінченко багато пропустив через травму, тож йому може не вистачити сил на високому рівні провести два спарені матчі. Тим більше, що у Зениці з боснійцями він не вразив. На цій позиції може зіграти Малиновський, а оскільки ісландці люблять діяти від оборони, то має стати в нагоді його вміння потужно пробивати з-за меж штрафної», – сказав Маркевич в коментарі для Sport.ua.

  • Матч Україна – Ісландія почнеться о 21:45.
  • Якщо команда Сергія Реброва зможе пробитися на турнір, то потрапить до групи з національними командами Бельгії, Словаччини та Румунії.
  • Чемпіонат Європи 2024-го року відбудеться полях Німеччини з 14 червня по 14 липня.
  • Sport-express.ua раніше інформував читачів, де у прямому ефірі можна буде переглянути поєдинок між Україною та Ісландією.