Історичний рекорд у матчі Другої ліги: граючий президент став найстаршим футболістом, який виходив на поле

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
200
1 голос
Історичний рекорд у матчі Другої ліги: граючий президент став найстаршим футболістом, який виходив на поле
Микола Лиховидов. Фото: Реал-Фарма
Граючий президент одеського Реал Фарма Микола Лиховидов у матчі 20-го туру Другої ліги проти ЮКСА вийшов на поле у віці 58 років, 1 місяця та 28 днів, чим оновив власний віковий рекорд України серед професіоналів.

Сьогодні, 24 березня, у матчі 20-го туру Другої ліги Реала Фарма та ЮКСА розійшлися нічиєю з рахунком 1:1. Але цьому поєдинку судилося війти в історію українського футболу завдяки віковому рекорду серед професіоналів.

Граючий президент ФК Реал Фарма Микола Лиховидов вийшов у стартовому складі своєї команди на цю гру та оновив власноруч установлений рекорд найстаршого гравця чемпіонатів України серед професіоналів. Зробив це президент футбольного клубу у віці 58 років, один місяць, 28 днів.

Відзначимо, що попереднє досягнення ним же було встановлено в 57 років, чотири місяці та два дні.

  • До початку поєдинку проти ЮКСА Реал Фарма має у своєму доробку 15 балів, які дозволяють одеситам посідати 13-ту сходинку у турнірній таблиці української Другої ліги.
  • У наступному турі «фармацевти» також вдома прийматимуть другу команду львівських Карпат. Гра запланована на 31 березня.
  • ЮКСА здобула 41 пункт до свого активу та займає другу позицію. У наступному поєдинку 30 березня команда зіграє проти Металурга-2.
  • Лиховидов виступає на позиції атакувального півзахисника та незмінно грає в Другій лізі від 2011 року: 178-й матчів.
  • У поточному сезоні він провів 14 поєдинків: без результативних дій.