«Жодної недооцінки немає»: Піхальонок розповів про підготовку України до матчу з Боснією і Герцеговиною

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
143
0 голосів
«Жодної недооцінки немає»: Піхальонок розповів про підготовку України до матчу з Боснією і Герцеговиною
Олександр Піхальонок, фото: Google
Півзахисник збірної України Олександр Піхальонок оцінив підготовку команди до матчу з Боснією і Герцеговиною у півфіналі плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи-2024.

Олександр Піхальонок оцінив підготовку до матчу з Боснією і Герцеговиною. Матч відбудеться 21 березня.

«Я оцінив би нашу підготовку як хорошу. Ми провели двосторонню гру, було дуже багато теорії, на тренуваннях багато відпрацьовувалося. Були й навантаження, і спад. Вважаю, ми підійдемо до матчу в оптимальних кондиціях.

Боснія – дуже потужна, непоступлива команда, як і всі балканці. Вони будуть битися з першої до останньої хвилини, намагатися потрапити на Євро. Але якщо ми докладемо максимуму зусиль у цьому матчі, у нас усе повинно вийти. Жодної недооцінки взагалі немає, буде дуже непростий поєдинок», – сказав Піхальонок в коментарі для УАФ.

  • Боснія і Герцеговина прийме Україну у поєдинку півфіналу плей-оф кваліфікації Євро-2024 у місті Зениця на стадіоні «Біліно Поле». Початок о 21:45 за Києвом.
  • У разі успіху Україна зустрінеться з переможцем протистояння Ізраїль – Ісландія. Фінальний поєдинок буде «домашнім» для «синьо-жовтих» та відбудеться 26 березня у польському Вроцлаві.
  • Фінальна частина Євро-2024 пройде у Німеччині з 14 червня по 14 липня 2024 року.