Мілевський стане міністром спорту? Смілива заява друга колишнього форварда Динамо та збірної України

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
498
2 голоси
Мілевський стане міністром спорту? Смілива заява друга колишнього форварда Динамо та збірної України
Артем Мілевський та його друг Сергій. Фото: Google
Друг колишнього форварда київського Динамо та збірної України Артема Мілевського Сергій повідомив про власні амбітні політичні плани, у яких знайшлося місце і його товаришу.

У кінці лютого Олександр Алієв, який був найкращим другом Артема Мілевського, в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua жорстко висловився на адресу нового товариша екснападника Динамо.

Саме цей друг Мілевського на ім’я відзначився неймовірними політичними амбіціями, у яких знайшлося місце і натуралізованому білорусу.

«Мілевський для мене рідна душа, як старший брат. Ми з ним доповнюємо один одного. Без нього не було б мене, а без мене не було його. Ми з ним не просто так зустрілись, а для благих цілей. Я впевнений, що наші проєкти принесуть величезну користь місту та країні.

Великі плани на майбутнє. У мене план стати наступним мером Києва, а Артема я б хотів бачити міністром спорту», – сказав Сергій для «Робин Гуд Беттинга».

  • Мілевський за свою кар'єру грав за такі команди, як Динамо (Київ), Динамо (Брест), хорватські Хайдук та Спліт, російський Тосно, румунську Конкордію, Минай, угорську Кішварду та турецький Газіантепспор.
  • За київський гранд екснападник виступав із 2003 по 2013 роки (276 матчів, 88 голів, 54 результативні передачі).
  • У складі національної збірної України натуралізований білорус провів 50 поєдинків: вісім голів, чотири асисти.
  • Артем офіційно оголосив про завершення футбольної кар'єри у вересні 2021 року.