«Провалюй куди хочеш»: ексгравець київського Арсенала згадав про відносини з тренером Близнюком

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
93
1 голос
«Провалюй куди хочеш»: ексгравець київського Арсенала згадав про відносини з тренером Близнюком
Єгор Лугачов. Фото: Google
Ексгравець московського Спартака та київського Арсенала Єгор Лугачов розповів про період у ФК Полтава з головним тренером Іллею Близнюком.

Лугачов в інтерв'ю для для сайту «Український футбол» розповів про відносини з колишнім тренером ФК Полтава Близнюком.

«Під час літньої відпустки я отримав зараження крові. Мене вже кликали в Полтаву, а я напівмертвий лежав. В мене температура під 40, я пив антибіотики. Пішов до хірурга, показався. Операцію робили моїм коштом. Оскільки в мене майже не було грошей, я попросив вколоти мені дешеву анестезію. Я ледве не помер на операційному столі.

Я приїхав, а Близнюк мені сходу: «Лугачов, місяць без зарплати, наступна зарплатня мінус 50%». Стоїть і дивиться на мене червоними алкогольно пропитими очима. Почав мене мордувати. Заявив, що зарплата в мене тепер 1000 гривень і, мовляв, тренуйся де хочеш. Я попросив віддати мені документи. Він сказав: «Ти підйомні брав? Вертай їх і провалюй куди хочеш».

Лугачов сказав, що президент Полтави погрожував йому.

«Так я просидів вдома пів року без тренувань, без нічого. Бо ФК Полтава не віддавала мені документи. Ненормальні якість. Платили зарплату 1000 гривень увесь цей час. Президент Леонід Соболєв сказав, що зробить усе, аби я більше не грав у футбол, бо йому не сподобалася якась моя заява у ЗМІ про клуб», – сказав Лугачов.

  • Колишній півзахисник московського Спартака та молодіжної збірної України також розповів про стосунки між Артемом Мілевським та Дашею Астаф’євою.
  • Лугачов виступав за Колос, Гірник-Спорт, ФК Полтава, Арсенал Київ, Спартак-2 та московський Локомотив.
  • За молодіжну збірну України провів п’ять поєдинків, у яких забив один м’яч.