«У нас уже майже чотири роки немає фанатів»: Палкін розповів про джерела фінансування Шахтаря

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
301
0 голосів
«У нас уже майже чотири роки немає фанатів»: Палкін розповів про джерела фінансування Шахтаря
Сергій Палкін, фото: Шахтар
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін розповів про те, з яких джерел клуб отримує фінансування для ведення своєї життєдіяльності.

Палкін розповів про фінансування Шахтаря. Генеральний директор висловився про джерела, з яких клуб отримує гроші для життєдіяльності.

«Ми фінансуємося за рахунок призових грошей УЄФА, продажу квитків і додаткових послуг на стадіонах Ліги чемпіонів. Ми нічого не отримуємо від глядачів у внутрішній лізі, оскільки це заборонено. У нас уже майже чотири роки немає фанатів. Спочатку COVID, потім війна.

Вийшла нова постанова, в якій ідеться, що 30 відсотків місткості стадіонів можуть бути використані для глядачів. Тобто, якщо ваш стадіон вміщує 25 000 осіб, ми можемо мати 8 000 глядачів. Проблема в тому, що ми маємо гарантувати бомбосховища для 30 відсотків. Це неможливо. Ми не можемо побудувати бомбосховище на 8000 осіб», – розповів Палкін в коментарі для thenationalnews.com.

  • Шахтар відмовив Наполі у продажу Георгію Судакова тому, що вже вів переговори з гравцем про продовження контракту і в майбутньому має намір виручити від відходу футболіста значно більшу суму.
  • Шахтар розташовується на четвертій сходинці у таблиці, маючи 32 очки в активі після 16 проведених зустрічей.
  • «Гірники» свою наступну зустріч проведуть вдома проти Кривбасу 3 березня.