Справа майже зроблена: жіноча збірна України розтрощила Болгарію за право грати у дивізіоні B Ліги націй

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
770
1 голос
Справа майже зроблена: жіноча збірна України розтрощила Болгарію за право грати у дивізіоні B Ліги націй
Гравчині збірної України. Фото: Google
Сьогодні, 23 лютого, жіноча збірна України зіграла перший матч з Болгарією за право грати у дивізіоні B Ліги націй. Зустріч завершилася перемогою наших дівчат з рахунком 0:4.

У п’ятницю, 23 лютого, на арені «Арена Арда» в столиці Болгарії Софії місцева жіноча збірна приймала національну команду України.

Команда Володимира П'ятенка з перших хвилин почала демонструвати активну та агресивну гру. Господарки поля виявилися не готовими до такого натиску українок. 

Як підсумок, у першому таймі наші дівчата двічі засмутили воротарку суперниці. На шостій та 25-й хвилинах зустрічі дубль оформила Кравчук.

У другому таймі українки також забили двічі. Спочатку результативний удар до свого активу записала Глущенко, а завершила разгром болгарок Шматко вже в доданий арбітром час.

Стиковий матч за право грати у дивізіоні B Ліги націй

Болгарія – Україна – 0:4

Голи: Кравчук, 6,25, Глущенко, 83, Шматко, 90+5

Нагадаємо, що збірна України невдало виступила на груповому етапі Ліги B. Щоб не вилетіти в дивізіон нижче українкам, які в групі з Польщею, Сербією і Грецією стали третіми, необхідно обіграти в двоматчевій дуелі болгарок, які виявилися другими в групі з Косово і Північною Македонією.

  • Другий поєдинок з Болгарією відбудеться 27 лютого. Номінально домашню гру синьо-жовті проведуть на стадіоні Мардан у місті Анталія (Туреччина). Початок цього поєдинку – о 15:00 за Києвом.