«Сидів вдома, грав у CS»: Степаненко пригадав, як перейшов у Шахтар у 2010 році

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
170
0 голосів
«Сидів вдома, грав у CS»: Степаненко пригадав, як перейшов у Шахтар у 2010 році
Тарас Степаненко, фото: Google
Півзахисник Шахтаря Тарас Степаненко пригадав свій перехід у донецький клуб у 2010 році. Перед цим Степаненко грав за запорізький Металург.

Степаненко пригадав свій перехід у Шахтар. Тарас став гравцем донецького клубу у 2010 році, коли перейшов з запорізького Металурга.

«Я грав вже четвертий рік у запорізькому Металурзі, був основним гравцем команди. У відпустці сидів вдома, грав у CS або щось таке і мені подзвонив тодішній президент запорізького Металурга Ігор Володимирович Дворецький і сказав, що мене і Сергія Кривцова хоче забрати Шахтар. Він запитав, чи хочу я піти, або залишитися.

Звісно я відповів, що хочу піти на більш високий рівень та продовжувати карʼєру у Шахтарі. І відразу, за декілька днів, я поїхав на медогляд. Підписав контракт і після збірної став повноцінним гравцем Шахтаря», – сказав Степаненко в коментарі для клубного ютуб-каналу

Степаненко також розповів, хто може стати капітаном Шахтаря після того, як він закінчить кар'єру. Тарас назвав п'ять гравців.

  • Півзахисник Шахтаря, який не зумів дограти перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи проти Марселя через пошкодження, має всі шанси відновитися до матчу-відповіді у Франції.
  • Матч-відповідь буде зіграно 22 лютого. Гра розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • У сезоні 2023/24 років Степаненко провів за Шахтар 19 поєдинків у всіх офіційних турнірах: одна результативна передача.