Реал з Луніним на останніх хвилинах втратив перемогу над Атлетіко: відео суперсейвів і пропущеного гола Андрія

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
891
0 голосів
Реал з Луніним на останніх хвилинах втратив перемогу над Атлетіко: відео суперсейвів і пропущеного гола Андрія
Андрій Лунін. Фото: Google
У неділю, 4 лютого, на «Сантьяго Бернабеу» пройшов матч 23-го туру іспанської Ла Ліги, в якому мадридський Реал з Андрієм Луніним у складі зустрічався зі столичним Атлетіко. Гра завершилася внічию з рахунком 1:1.
  • Андрій Лунін у сьогоднішньому поєдинку вийшов на поле зі стартових хвилин поєдинку.

Реал з перших хвилин взяв м’яча під свій контроль та пішов у атаку. «Матрацники» стримували суперника до 20-ї хвилини – Діас вивів вершкових вперед.

Коли небезпека була біля воріт господарів поля, то наш співвітчизник демонстрував свою майстерність та не пропустив, відзначившись двома яскравими сейвами.

▶️ Відео сейвів Андрія Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

На початку другого тайму Савіч пробив Луніна, але арбітр відмінив взяття воріт після консультації з ВАР через те, що хавбек Атлетіко Сауль знаходився у пасивному офсайді та заважав голкіперу Реала. 

Але все ж таки Атлетіко свого домігся – на 90+3 хвилині Льоренте пробив Луніна, зрівняв рахунок та приніс своїй команді нічию.

▶️ Відео пропущеного гола Луніна дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Ла Ліга, 23-й тур

Реал – Атлетіко – 1:1

Голи: Діас, 20 – Льоренте, 90+3 

  • Після сьогоднішньої гри Реал не зумів збільшити відрив від Жирони Віктора Циганкова та Артема Довбика, яка також зіграла внічию. У вершкових в активі 58 балів, а каталонці мають 56.
  • Атлетіко знаходиться на четвертій сходинці – 48 очок.
  • Андрій Лунін в поточному сезоні зіграв за мадридців в 15-ти матчах в усіх офіційних турнірах: 13 пропущених голів, шість поєдинків «на нуль».
  • Transfermarkt оцінює 24-річного українця у вісім мільйонів євро.