«VAR погано спрацював»: Мічел прокоментував нічию Жирони з Сосьєдадом

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
472
0 голосів
«VAR погано спрацював»: Мічел прокоментував нічию Жирони з Сосьєдадом
Мічел, фото: Google
У суботу, 3 лютого, відбувся матч 23-го туру чемпіонату Іспанії, в якому зустрілися Жирона та Реал Сосьєдад. Команди зіграли в суху нічию.

Головний тренер Жирони Мічел прокоментував матч з Сосьєдадом. Наставник каталонців отримав червону картку у кінці гри за протест до арбітра і пропустить наступний матч.

«VAR сьогодні погано спрацював. Його взагалі не треба було задіювати на ранній стадії атаки у моменті зі скасованим голом. Це був складний матч і одне набране очко для нас – хороший результат.

Так, я сьогодні протестував до арбітра, адже в деяких епізодах він міг і не показувати жовту картку. Тепер я, Ерерра і Блінд пропустимо матч проти Реала, це мене злить», – сказав Мічел на пресконференції.

Жирона 10 лютого у Мадриді зіграє проти Реала. Матч через червону картку пропустить головний тренер Мічел, а через перебір жовтих карток не зможуть зіграти Янхель Еррера та Дейлі Блінд.

  • Під питанням на цей матч буде й українець Артем Довбик, він отримав травму меніска та ризикує більше не зіграти в цьому сезоні.
  • Каталонці після 22 турів Ла Ліги посідають другу сходинку у таблиці, маючи в активі 56 очок.