Іспанські ЗМІ винесли вердикт грі Довбика і Циганкова: один з українців приніс себе в жертву Жироні

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1529
0 голосів
Іспанські ЗМІ винесли вердикт грі Довбика і Циганкова: один з українців приніс себе в жертву Жироні
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Getty Images
Іспанська преса оцінила виступ українських легіонерів Жирони Віктора Циганкова та Артема Довбика у гостьовому матчі проти Сельти (1:0) у 22-му турі чемпіонату Іспанії.

В Іспанії прокоментували виступ гравців Жирони Віктора Циганкова та Артема Довбика у поєдинку із Сельтою (1:0) у 22-му турі Ла Ліги. Перший провів 83 хвилини, другий зіграв всю зустріч.

Sport

«У Циганкова був не найкращий день. Він не зумів знайти можливості для своїх внутрішніх ривків, які завдають великої шкоди обороні суперника, і його майже не було видно в атаці. Довбик був принесений у жертву. Набагато більше брав участь у пресингу, ніж в атаці, Майже не мав явних шансів».

Mundo Deportivo

«Циганков увесь матч шукав можливості для розвитку гри. Довбик пішов з поля із пустими руками через вдалу гру [голкіпера Сельти] Гуайта у першому таймі».

Estadio Deportivo

«Спочатку Довбик замкнув простріл партнера, який кіпер переправив на кутовий, а під час подачі з кутового українець ще краще пробив, але знову м’яч знайшов воротаря. Циганков мав можливість забити другий гол, що розбудило Сельту, яка вступила в гру».

  • Нападник Жирони Довбик у нинішній кампанії взяв участь у 24 поєдинках (14 голів, сім асистів);
  • Його партнер вінгер Циганков вийшов на поле у 21 зустрічі (чотири голи, три результативні передачі);
  • Свою наступну гру у чемпіонаті підопічні Мічела проведуть 3 лютого вдома проти Реал Сосьєдаду.