Лунін змусив Анчелотті прийняти остаточне рішення: тренер Реалу вибрав основного воротаря до кінця сезону

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1630
0 голосів
Лунін змусив Анчелотті прийняти остаточне рішення: тренер Реалу вибрав основного воротаря до кінця сезону
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті визначився з основним голкіпером на залишок сезону. Ним повинен стати 24-річний українець Андрій Лунін.

Головний тренер Реалу Карло Анчелотті вирішив, що основним голкіпером команди до повернення із лазарету бельгійця Тібо Куртуа, буде Андрій Лунін.

Як повідомляє видання Don Diario, цю інформацію вже повідомили іспанському конкуренту українця – Кепі Аррісабалазі, який проґавив свій шанс стати першим номером.

Останньою можливістю для нього була домашня гра з Альмерією (3:2) у 21-му турі Ла Ліги, однак він нею не скористався. Іспанець розчарував рівнем свого виступу і грою у повітрі.

Лунін же зумів переконати тренерський штаб у своїй кваліфікації й продемонстрував безпрецедентну впевненість у гостьовому матчі з Лас-Пальмасом (2:1) у наступній грі у рамках першості Іспанії, навіть попри пропущений гол, про що сказав сам Анчелотті.

За інформацією джерела, Кепа влітку повернеться до Челсі, звідки його орендував Реал на початку кампанії.

  • Зазначимо, що Лунін в нинішньому сезоні провів 13 матчів: 12 пропущених голів та п'ять ігор «на нуль». Його угода із клубом спливає 30 червня 2025 року;
  • Кепа за 18 зустрічей пропустив 18 м'ячів та відстояв сім «сухих» матчів;
  • Основний голкіпер Реалу Куртуа у серпні отримав розрив хрестоподібної зв’язки коліна, через що не зміг стартувати в сезоні. На його повернення з лазарету орієнтовно можна розраховувати під кінець весни;
  • Найближча гра у Реалу відбудеться 1 лютого. «Вершкові» в гостях протистоятимуть Хетафе у рамках Ла Ліги.