Довбик і Циганков дізналися головне завдання на сезон у Жироні: Мічел озвучив чітку ціль

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
4377
0 голосів
Довбик і Циганков дізналися головне завдання на сезон у Жироні: Мічел озвучив чітку ціль
Артем Довбик та Віктор Циганков. Фото: Getty Images
Головний тренер Жирони Мічел, напередодні гостьового матчу своєї команди проти Сельти у 22-му турі Ла Ліги, вирішив озвучити завдання на сезон. Артем Довбик і Віктор Циганков отримали чітку ціль.

Головний тренер Жирони Мічел поділився очікуваннями від матчу із Сельтою в рамках 22-го туру чемпіонату Іспанії. Наставник зробив комплімент супернику.

«У кожного свій тиск, ми зобов'язані провести дуже якісний і повноцінний матч. Сельта знаходиться нижче, ніж я очікував, але вони провели дуже хороші ігри. Вони програли два матчі поспіль вдома, це правда, але це був Реал Сосьєдад (1:2)».

Також спеціаліст вирішив окреслити завдання для Жирони на цей сезон.

«Ми досягли першої мети сезону і зберегли місце у Прімері, але хочемо набагато більшого і не зупиняємося на 52 балах. Наше завдання зараз – потрапити в Європу. А мрія, ілюзія і мотивація – бути в Лізі чемпіонів», – наводить слова Мічела Diari de Girona.

  • Зазначимо, що Жирона після 21 проведеного матчу посідає другу сходинку у таблиці, маючи в активі 52 очки;
  • В Іспанії команди з першого по четверте у таблиці напряму виходять в групу Ліги чемпіонів. Від п’ятої позиції підопічні Мічела мають відрив в 11 балів;
  • Український форвард каталонців Артем Довбик в нинішньому сезоні зіграв у 23 поєдинках, забив 14 голів і віддав вже сім асистів;
  • Його партнер та земляк вінгер Віктор Циганков вийшов на поле у 20 зустрічах, забив чотири м'ячі й віддав три результативні передачі.
  • Поєдинок Сельта – Жирона запланований на неділю, 28 січня. Гра розпочнеться о 15:00 за Києвом.