Лунін чи Кепа: Анчелотті вирішив, хто буде грати проти Барселони у фіналі Суперкубка – рішення тренера дивує

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1552
0 голосів
Лунін чи Кепа: Анчелотті вирішив, хто буде грати проти Барселони у фіналі Суперкубка – рішення тренера дивує
Кепа Аррісабалага та Андрій Лунін. Фото: Google
Іспанські журналісти повідомили, який вибір зробив головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті на позиції голкіпера (Андрій Лунін чи Кепа) команди у матчі за Суперкубок Іспанії проти Барселони.

У неділю, 14 січня, мадридський Реал у поєдинку проти Барселони розіграє Суперкубок Іспанії. Початок поєдинку запланований на 21:00 за київським часом.

Іспанські журналісти вважали, що після невдалої гри проти Атлетіко у півфіналі Суперкубку Іспанії Кепи, який пропустив три голи та став одним з найгірших у складі своєї команди, на фінальну гру вийде Андрій Лунін. 

Але іспанське видання Relevo повідомило, що італійський наставник зробив свій вибір на користь Кепи Аррісабалаги.

  • Андрій Лунін в цьому сезоні зіграв за Реал у десяти поєдинках в усіх офіційних турнірах: шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль».
  • Кепа Аррісабалага у сезоні 2023/24 у вершковій футболці зіграв 17 ігор, пропустив 16 голів, сім кліншитів.
  • Реал лідирує у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги з 48 пунктами в активі. Стільки ж і у Жирони, але мадридці мають перевагу за додатковими показниками – перемога в очній зустрічі (3:0).
  • В наступному турі Ла Ліги Реал вдома прийматиме Альмерію. Зустріч заплановано на 21 січня. Початок гри о 17:15 за київським часом.