Кепа пропустив три голи на очах у Луніна: Реал влаштував феєрію з Атлетіко і вийшов у фінал Суперкубка Іспанії

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
853
0 голосів
Кепа пропустив три голи на очах у Луніна: Реал влаштував феєрію з Атлетіко і вийшов у фінал Суперкубка Іспанії
Кепа сперечається із арбітром у матчі проти Атлетіко, фото: Getty Images
У середу, 10 січня, Реал Андрія Луніна переміг Атлетіко (5:3) в 1/2 фіналу Суперкубка Іспанії. Український голкіпер провів матч на лаві запасних, а у воротах грав його іспанський конкурент Кепа Аррісабалага.

Реал обіграв Атлетіко (5:3) у півфіналі Суперкубка Іспанії. Український воротар «вершкових» Андрій Лунін провів поєдинок у запасі.

Матч вийшов доволі результативним. Вже у першому таймі на гол Маріо Ермосо Реал відповів точними пострілами Антоніо Рюдігера та Ферлана Менді. Однак останнє слово у стартовій сорокап'ятихвилинці залишилося за Атлетіко – гол на рахунку Грізманна.

В другому таймі «вершкові» були близькими до поразки після того, як Рюдігер забив гол у власні ворота, однак зуміли врятуватися за п’ять хвилин до завершення основного часу завдяки голу Дані Карвахаля. Матч перейшов у екстратайми.

Підсумок зустрічі фактично вирішив прикрий автогол Стефана Савича, який той забив наприкінці другого екстратайму. Вже у додатковий час номінальних гостей, які усіма силами кинулися в атаку, аби зрівняти рахунок, добив Браїм Діас.

Суперкубок Іспанії. 1/2 фіналу. Ер-Ріяд

Реал – Атлетіко – 5:3

Голи: Рюдігер, 20, Менді, 29, Карвахаль, 85, Савич, 116 (аг), Діас, 120+2 – Ермосо, 6, Грізманн, 37, Рюдігер, 78 (аг)

  • Реал у фіналі турніру зіграє проти переможця пари Барселона – Осасуна. Ця гра відбудеться у п’ятницю, 11 січня;
  • Лунін в цьому сезоні провів за мадридців десять поєдинків (шість пропущених голів, п'ять матчів «на нуль»);
  • Наступний матч у підопічних Карло Анчелотті після Суперкубка запланований на 18 січня. Команда знову зустрінеться з Атлетіко. На цей раз у гостьовому матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії.